Пише ти твоето пролетно момиче -
по случай твоя ден рожден.
Не мога да ти поднеса кокиче,
но поднасям ти част от мен.
Пожелавам ти много здраве,
също и мечти безчет.
Усмивка по лицето ти да грее,
бъди орисан със късмет.
Нека спътник във живота
бъдат успеха и любовта.
Всичко най-хубаво ти желая
от все сърце и душа.
© Пролетното момиче All rights reserved.