Животът казват, може би е чудо,
със времето все вярваме в това,
дали пък ни остана нещо друго,
освен надежда за добрите чудеса?
Годините пътеките затварят
на миналото… Пътят е съдба...
А цифрите познати в календара
в очакване поглеждат ни сега…
Безкрайна вяра, щастие и здраве,
любов, финанси, радост, доброта,
аз всичко от сърце ви пожелавам,
животът да е сбъдната мечта!
© Елена Костадинова All rights reserved.