Красива картичка с любов ти подарявам,
на тебе - моята сестра.
С настъпващото пълнолетие те поздравявам,
от днес ти вече си жена.
Желая ти да бъдеш много здрава,
да имаш щастие, късмет, любов.
С таланта си да придобиеш слава
и да постигнеш всичко в тоз живот.
Честит Рожден Ден, Мила Хрисе,
и не забравяй своята сестра.
Аз винаги ще съм до тебе, усмихни се!
Обичам те и все ще е така!!!
12.10.2011г. Силвия Даракчиева
© Силвия Даракчиева All rights reserved.
Поздрави!!!