Нека през новата година
в света и в нашата родина
любов, щастие и мир да има,
да не студуват таз зима
хората бедни и нещастни,
да има повече дела прекрасни,
да се увеличат пенсии, заплати,
клошарят в приют да се прати,
в кофите да не се рови,
младите да не инжектират отрови,
нормална държава да станем
и от развитите страни да не изостанем.
© Георги All rights reserved.