Oct 1, 2007, 8:12 PM

Пожелания и спомени 

  Poetry
1295 0 6
Пожелавам ти красота,
само не бъди толкова стисната!
Пожелавам ти учение,
но не толкова голямо високомерие!
Пожелавам ти много умения,
и големи приключения!
Пожелавам ти хубав глас,
с който да пленяваш всеки от нас,
и да пееш всеки час!
Пожелавам ти още много други неща...
но едно запомни...
вслушвай се в сърцето си...!

© Ивон Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??