May 15, 2011, 1:11 PM

Пожелавам си 

  Poetry
810 0 1

Искам аз гарван да бъда

и крила в нощта да разперя,

да се слея тихо с черното,

на мрака да стана вестител.

 

Искам да ти нося кошмари,

да правя съня неспокоен,

да те обсипвам с отровни целувки

и да умираш от скверна наслада.

 

Желая да бъда желана,

от тебе - адско създание,

на колене за целувка да молиш,

за ласка една да линееш.

 

Желая света ти да срина

и мрак да посея в душата ти,

да те превърна в сянка бездушна,

в каквато превърнах аз себе си.

 

Искам да летя в мисълта ти,

да сея омраза и болка,

да обсебвам бавно съзнанието.

Като теб аз искам да бъда...

© Анита Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??