Покажи ми
Вземи ръцете ми в твойте ръце,
кажи ми накъде е пътят ми.
Загубих се в трепетно очакване,
не зная накъде съм тръгнала.
Вземи ръцете ми в твойте!
Стопли ги с любов -
премръзнали са те от чакане
ти да се появиш.
Вземи ме в прегръдка сладка,
стопли душата ми, скована в лед е.
Прости, че прося любовта!
Прости, че моля за целувка!
Прости, че влязох в живота твой!
Прости! Не зная как да тръгна -
не зная накъде е пътят ми.
Пусни ме да се стопля,
а после ако искаш -
вратата покажи ми.
Тогава ще си тръгна,
тогава ще те пусна.
Сега не мога! Не искам!
© Поли Тодорова All rights reserved.