Jan 4, 2007, 5:58 PM

Покажи се 

  Poetry
705 0 14
Хей, Луна, къде се скри?

Без теб и твоите сестри-звезди
нощта е тъмна
както е във моята душа...

Покажи се, моля те...
Поне със теб да поговоря -
тъй мъката ще заглуша...

Облаци, защо ми пращате
сълзи?


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??