ПОКАНА ЗА РАЗХОДКА В ЕСЕНТА
Ела!
Килим пъстроцветен
от есенни листа
ще ти постеля...
Ще снема витошката вис...
Ще те завия с нея.
Ще бъдеме сами!
До тебе ще полегна
със невиждащи очи.
Със целувки
тялото ти
ще покрия-
одеждите ще изгоря!
Щом любовта
дошла е късно,
не пламък-
жарава жива
става тя!
© АНГЕЛ САВОВ All rights reserved.