Казват, че когато боговете
искат да накажат някого,
го обричат да се влюби.
Мен ме е обрекъл да бъда
мнооого влюбена -
в теб, и в теб, и в теб...
Затова искам да бъдаш част
от моя празник;
феерията, наречена "купон"
и незабравимия миг да бъдем заедно...
Не можах да преценя към коя точно категория да отнеса написаното, затова избрах да е "Поезия".
© Михаела Михайлова All rights reserved.