Aug 2, 2006, 9:26 AM

Показалец 

  Poetry
1016 0 4
Свършиха ми се кутретата...





Смях се на мъртвия общ знаменател.
как трябва, как не...
литературни похвати-
оле!

Дали да пиша така, както?
Или пък както не?
Нали пиша поне.
(ха-ха)

Трябвало дълги годинки да уча
защо, кой и как е пропял.
Че кога ли съм спрял?
Не харесах.

Фалшиво е бе!
(не винаги де)

Нека сочат с пръст. Бъркат дълбоко.
Но не в моите в рани...
Сърбят ли отверстия?
Мани!

Да чеша не мога.
Ритам добре.
Със пръстите пиша. И спокойно.
После ги смуча.

Аз соча само с чисто сърце.

© Марвин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??