Идваш ли и ти по мене, ветре,
стъпваш ли и ти, ранимо цвете,
летиш ли, моя мъничка пчела,
и вие, на небето светила...
Да покажа истинския вятър
как се люби нежно със цветята,
когато двама с теб допрем чела
и не побира любовта света...
© Камелия Виденова All rights reserved.
как се люби нежно със цветята,
когато двама с теб допрем чела
и не побира любовта света...
Прекрасно!Поздрав!