"Но не е медицински случая..."
Първан Стефанов
Животът е кацнал на жица...
Но момчето не знае;
и полетя, като птица
без криле, към безкрая.
Но защо ли,защо ли
се разби на земята?!
Коя сила подмолна
му прекърши мечтата?
Можеше още да носи
в себе си жажда за обич...
Но земни, нелепи въпроси
го оковаха в миг лобен.
Къде ли душата му скита -
по детски щастлива и свята...
Мълча и живо се питам:
има ли обич в необята?
© Стойчо Станев All rights reserved.
Понякога при толкова отрицателна енергия наоколо, вярата на човек е подложена на изпитание!
Но ме крепи надеждата,че Вярата в доброто,носи добро!
Хубава вечер!