Ясен – олицетворение на небесния простор.
Копнежен – птичи поглед покоряващ най-далечния обзор.
Илюзорен – съвкупност от мечта и блян,
хаотично разпилян в ясното безбрежие на илюзорната луна!
Творец в мисълта си – приземен високо на върха на всяка планина.
Изумителен със същността си – вихрен полет, реещ се във вечността .
Страстно търсещ пламенна любов във всяка капчица роса.
Истински, кристален – като детската сълза.
Пленителна душа, нарисувана от цветовете на наситена дъга.
Обаятелна мелодия, звучаща вечер, винаги – в планинската гора.
Лирик, но натурален – благославящ песните за любовта.
Естествено реален, като сянка на сияеща звезда.
Трогателно кристален, сякаш птичи полет устремен в необятността.
© Деяна All rights reserved.