Безпределно е във мен
като в слънчев стих.
От надежда окрилен,
в моя свят летиш...
И потъваш в модра вис -
хоризонт лъчист.
Къпеш се в любовен бриз -
моите очи.
Чак на седмото небе
спрял дъха, летиш...
И е песенно във теб
като в светъл стих.
© Вилдан Сефер All rights reserved.