Aug 22, 2008, 2:35 PM

Полет към звездите 

  Poetry » Love
968 0 8
 Нощ.
Град, потънал в самота.
Две скитащи души, търсещи близост в мрака.
Разтапящи се в блясъка на ярката луна две очи.
Целувка.
Докосване.
Спиращ дъх.
... И полет към звездите.

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??