Feb 26, 2008, 7:10 AM  

Обич пулсира... 

  Poetry » Love
765 0 17

Винаги тих, деликатен, спокоен,

ти си ми нежна опора.

Спрях се за миг, без да знам дори кой си –

само да си поговорим.

 

Вече не мога без теб. И те търся,

щом стане много студено.

С радост във твоя добър свят потъвам,

бяга тъгата от мене.

 

Ти си ми пролетен вятър в косите,

свеж листопад многоцветен.

Пълниш душата ми – медена пита.

Обич пулсира в сърцето.

 

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??