Полети със мен !
Виж, цялата преливам от Любов,
сърцето ми от Обич силно бие,
Ела - мой нежен благослов -
и нарисувай с устни мойто име !
Прегръщай ме и полети със мен !
В душата си ми приготви постеля !
За мен си Принца прероден
дошъл от звездната вселена !
ЛъЧиста
© ЛЪЧИСТА All rights reserved.