Турски сериали,
реалити формати,
нови идеали -
Шоу за примати...
Юрна се тълпата
за да ме разкъса,
зашиха ми устата,
сложиха ми кръста.
И отново всички
с мозъци промити
впериха очички,
и литнаха... с овците...
17.04.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.