Не я наричам "ангел". Не, не беше.
Тя просто бе от бъдното дошла.
Своя дъх пространствата разсече
и полетя с невидими крила.
В небето ще витае като пролет,
от светлина и слово сътворена.
И в този дързък и безумен полет
сама ще се превърне във Вселена.
© Елица Ангелова All rights reserved.
Прекрасен ден ви пожелавам.