Jul 16, 2007, 10:47 AM

Полицай 

  Poetry
3318 0 3
ПОЛИЦАЙ


Погледи приспани.
Ястия студени.
Утрини обрани.
Мъка спотаена.
Бориш се с палачи.
Любиш се със сови.
Може би откачаш.
Идва нова роля.
Принц си на крадците.
Гониш гнили феи.
Утешаваш бити.
Ветрове те веят.
Вечер се завръщаш.
Търсиш Пенелопи.
Но пред твойта къща,
някой друг похлопва.
Тръгваш обинтован.
Никой не те иска.
Чакат те покрови.
Някъде се кискат.

© Венцислав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??