Политам и пропадам от любов
все търсейки те между ад и рай.
Несеквайки далечният ти зов -
политам и пропадам от любов.
Понякога пленява ме покров
с беззвездие и сякаш няма край.
Политам и пропадам от любов
все търсейки те между ад и рай.
В стремежа си към твоя свят по- нов
политам и пропадам от любов.
Сърцето ми пронизва лед суров,
но свеж живот спасява го през Май.
Политам и пропадам от любов
все търсейки те между ад и рай.
© Асенчо Грудев All rights reserved.