Mar 23, 2013, 11:34 AM  

Политически епиграми № 7 

  Poetry » Other
341 0 0

1    Объркан код

Какъв е този български народ,
тоз, който само Злото мери?!
Навярно е с объркан код
и прав път няма да намери!

2     Питам "оти?"

О, някой ще попита: - "Оти
дружим със тия мафиоти?...
А аз ще му отвърна: щото
ни е загнило Обществото!

3   За Лустрацията

Едни от нас са за това,
а други  истински са против...
И от хапливите слова,
разменяни от идиоти,
не стигнахме до същността...
А има истина една,
която просто се кикоти;
оставим ли една злина,
то тя набира обороти!
Така и в наш′то общество,
нещата трябва да оправим!
Не правим никому добро,
лустрирани да не оставим!

4    Българската мечта

Да водим бащина дружина,
това е българска мечта!
От туй държавата се срина
и Мафията разцъфтя!
От тоя гаден егоизъм,
бедите ни все произлизат...

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??