Oct 17, 2010, 3:32 PM

Политическо съвремие 

  Poetry
514 0 0

Как е възможно подобно безумие?
Отново доказваме свойто малоумие
на нация, живееща в прекрасна страна, 
но държавата липсва, всички знаем това.

И най-безпроблемно, ей просто така, 
ще бъдем изтрити от тази земя.
Депутати-змии управляват сега.
Горките, гладни са, Боже, и нямат вина!

Защо ли търпим вече толкоз' години?
Политиците чакат ние да загинем.
Във време на криза, на стачки и глад,
да бягаме късно е - всички сме мат!

© Александър Валериев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??