Aug 7, 2019, 11:45 PM

Политици, не посягайте на свиневъдството! 

  Poetry » Civilian
467 0 1

Бедни и отрудени са тези стопани,

сега дори и поминък не им остана.

Кой иска свиневъдството родно да затрие?
Господа политици, в кочината сте и вие!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??