Aug 10, 2011, 1:18 PM

Полумесец 

  Poetry » Landscape
854 0 1

Полумесец

 

Бял полумесец изгрява,

небето нежно озарява,

красотата му неусетно покорява,

неописуемо удивлява,

в полярно съвършенство на цвета завладява!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това стихо можеше да продължава
    с още много римна плява.
Random works
: ??:??