ПОМАГАЙТЕ :)))
/в отговор на Етчи/
Що да сторя -
готвя като за световно,
после плюскам
с апетит, редовно.
Размахвам смело
тигани, черпаци,
все едно ще храня
всичките китайци.
Туй е свято дело!
Етчи, душо, кажи
на промяна пълна
как да се подложа,
не искам да лягам
засега под ножа!?
Искам фина да бъда,
като... Светланал...
но... да си опазя, там...
каквото Господ ми е дал.
Едно да е ясно,
хвана ме, Етчи,
съвсем ти натясно -
хем ми се иска,
хем не ми стиска..
Не ще се подложа
на пълна промяна,
нищо, че ми й тясна
новата премяна.
© Мери Попинз All rights reserved.
в ново време случихме, та чувам,
тоя, фотошопа, грешчица не знае
секи ще изкара, та да те омае.
Дет съ вика: скача - да ти проговори
само екрана гледай, па и му отвори!