Назъбена реалност
до пулсиращото ми сърце.
Неин диагонал –
гладка възможност:
за поредна любов или предпоследна забрава.
Думите на реалността
се удрят отвътре слепоочията ми.
Усмивката на възможността
близва косите ми.
И изборът остава
помежду им
заклещен,
забравен в себе си.
© Джина Б All rights reserved.