Помниш ли вечерта?
Помниш ли играта на билярд?
Помниш ли бара, в който бяхме?
Помниш ли баса, на който се хванахме?
Помниш ли небето със искрящите звезди?
Помниш ли целувката, с която ме дари?
Помниш ли пясъка край морето?
Помниш ли огромните морски вълни?
Помниш ли следите по брега, които оставяхме аз и ти?
Помниш ли нощта, когато скитахме двамата?
Помниш ли изгрева на сутринта, който гледахме заедно?
Помниш ли всичко това?
Помниш ли ме или отдавна си ме забравил?
© Десислава All rights reserved.