Помниш ли последната ни целувка?
В онази вечер - дъждовна и студена.
Помниш ли последната милувка?
С болка подарена.
Помниш ли последната усмивка?
Очите помниш ли - колко бяха тъжни.
Помниш ли последната прегръдка.
Думите за сбогуване - колко бяха трудни.
Помниш ли вечерта последна
и на сутринта как лежеше кротичко до мене?
Помниш ли приказката нежна,
която изживяхме двамата с тебе?
Помниш ли?
Аз помня всичко.
Дори най-малките неща.
Помниш ли?
Аз помня всичко.
И онази последна целувка в нощта...
© Грета Ганчева All rights reserved.