Mar 5, 2009, 12:36 PM

Помниш ли... 

  Poetry » Love
710 0 2

 

 

ПОМНИШ ЛИ...


Помниш ли,
помниш ли,
моя любов,
нашите нощи
пълни със зов -
през
нашето лято,
на нашия бряг...



Помниш ли,
помниш ли
моя любов,
нашето
първо лято
и устните,
които мълчаха,
и очите,
които говореха...


Помниш ли,
помниш ли,
моя любов,
самотната лодка
на нашия бряг -
докоснаха се
ръцете ни,
а пламнаха
сърцата ни...


Помниш ли,
помниш ли,
моя любов,
безумния шепот
"ОБИЧАМ"
Помниш ли
нощния зов,
изпълнен с 
любов...

 

 

© Лиляна Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??