May 2, 2010, 3:06 PM

Помниш ли... 

  Poetry » Love
857 0 3

Колко спомени оставихме зад нас...
Колко много хора мечтаеха за нашето щастие...
Всяка вечер заспивам с мисълта за теб,
а от утрото боли, защо ли?!
Защото теб те няма до мен...

В един прекрасен момент, без да си искал
или пък изобщо без да си разбрал, осъзнаваш,
че един от между всичките
не е просто един от всичките,
а той за теб е всичко...

Помниш ли как започна всичко от начало?
Всички залагаха на нашата раздяла...
Ти си сериозен, аз - до болка романтична...
Нямало бъдеще за светове различни...
Tръгнахме, без да знаем пътят накъде е...
Сигурни бяхме, че заедно ще успеем...

© Ивелина Кирева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??