Помниш ли онова момиче,
на което очите му бяха изпълнени с тъга?
Помниш ли колко време след теб тичаше,
но все оставаше сама?
Помниш ли, когато те видеше,
засияваше като слънчевите лъчи?
Помниш ли как леко глава свеждаше,
а после търсеше погледа ти?
Помниш ли как в очите ù сълзи блестяха,
как на лицето ù се спускаха мрачни сенки?
Помниш ли как всеки път те чака
на синята спирка, на една от многото пейки?
Помниш ли онова момиче,
ставащо рано с сутрешната роса?
Помниш онова лице,
върху което стече се сълза?
© Пролетното момиче All rights reserved.
засияваше като слънчеви лъчи?
Помниш ли глава как леко свеждаше,
а после търсеше твоите очи?