Целувките ти помня и очите,
в мигове в които ме съзираш.
Прегръдките ти помня и сълзите,
в нощите в които ме намираш.
Усмивката ти помня и ръцете,
и трепетът с който ме събличаш.
Дъхът ти помня и мечтите,
и ревността с която ме обричаш.
Гласът ти помня и молбите,
и нежността с която ме обичаш.
© Любомира All rights reserved.