Nov 7, 2024, 1:51 PM

Помогни 

  Poetry » Love
119 1 0

Щом слънцето пробие залеза в небето

утрото изпява песен от морето.

Всеки ден за тебе мисля, пазя те в сърцето

скришно си надниквам и днес да видя те в кафето!

 

С безкрайната си воля, прогнози за сезони гоня

мъдростта не ми е "Троя" -любовта в мен е броня!

А  студа с годините събира зимната си сила

и в пашкул ги свива, тръпки да прибира!

 

Ще прима всякакви несгоди

ще се моля за теб любов и в Бога!

Ще вися окован в твоите вериги

ще намирам сили, само ти любов-остани ми!

 

И последния си дъх, за теб ще стискам

любов чудодейна, сърцето ми те иска!

Дай от твоите вълшебни сили

запази  ми душата жива-любов си ти, помогни ми... Моля!

© Найден Тихомиров All rights reserved.

The work is a contestant:

Нека любов в деня ни да има, нищо че чука на прага ни зима »

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??