Нашето НС между шамарите се бута,
нали пак ние ще ядем лобута,
вие ще ядете депутатските кюфтета,
нали сте нагли и пердета
и така в тази война
ние заемаме страна!
Мислите ли с главите въобще,
народът тая война не я ще,
ами като сте такива храбреци -
жертвайте се вие като бойци!
Но това и през ум не ви мина,
никой от вас няма да загине,
няма да паднете кат Ботев в борбата,
вместо това ще увеличите пак своята заплата!
Пояснение - през 1941 г. България обявява война на Великобритания и САЩ, обявена за "символична война", но всъщност тя се оказа горчива реалност.Нека българските политици се поучат от този опит и да мислят с няколко хода напред.С изпращането на оръжие за Украйна ние се превръщаме във враг на Русия, което може да има ужасяващи последици за България.Нека нашите политици поне да бъдат по-предпазливи в действията си.
© Георги All rights reserved.
Ще те залаят разни отпадъци, очаквай...
Акеми, никой не иска да ни затрива. Ще стане пътем, с едно бръсване на ръката...