Имам тъжна констатация-
с непоносима сме инфлация.
най-бедните сме във момента,
а и го няма парламента.
На инат, ей тъй гласувах,
не, че всички не ги псувах.
Но, имам право аз на глас-
все пак народната сме власт.
Това което си го зная-
не ще изпаднем във омая
от новата конфигурация.
Очаквам някаква стагнация.
Те няма да се зазберат.
Няма да спрат и да крадат.
Въртим се в кръг, тъй омагьосан,
където всеки е гламосан.
,Поне, приятели със словото
да си подготвяме оловото,
с което тях ще ги громим-
ний, контингент непримирим!
© Георги Янков All rights reserved.