Понеделник
В еднакви рамки подреден
Когато се спускам надолу
По стълбите на тягостен ден
Съм самотно провлачен
И в слушалките някой ми се смее
Но аз не бързам за никъде
Защото не искам да се изгубя
Понеделник
А е толкова хубаво
7 март 2011
© Десислав Илиев All rights reserved.
Много настроение...и мъдрост.Успехи!Wali/Виолета Томова/