Feb 11, 2008, 3:40 PM

Понеделник сутрин 

  Poetry » Other
1284 0 1
По улиците вървиш,
унесено мълчиш.
В понеделник сутрин
объркано глава въртиш.

Усмихнати хора
навсякъде виждаш.
И в тайния прекрасен свят
нямаш за какво да се обиждаш.

В понеделник сутрин
всичко е прекрасно
и красива музика в ушите
чуваш гласно.

Не искаш никога да си отиват
щастливите лица
от улица "Мечта"
в понеделник сутринта.

© Боряна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??