Не бъркай тишината ми с мълчание
аз всъщност от столетия крещя
защото вековете помежду ни
единствено побира есента
а вън дори не е засвирил вятър
дори снегът се бави този път
от толкова въобразени отговори
въпросите от мен да извалят
а знам че януари е коварен
и сигурно отглежда пеперуди
и хиляди причини тишината
завинаги да слегне помежду ни
затуй не я обгръщай със мълчание
не бъркай тишината ми с тъга
сезоните са само окончания
на безглаголни времена...
© Бехрин All rights reserved.