Feb 18, 2008, 12:29 PM

''Понякога'' 

  Poetry
536 0 0

           ''Понякога''   
    
    Коя си ти, аз не зная.
 Не зная и сигурно няма да знам.
    Мислех си много и чак накрая
 разбрах, че не трябва да съм сам.

Уникална си и си страхотна,
а понякога - примерно сега -
ме караш, дори и да не искам,
пак да съм щастлив и много див.

   А я кажи, кой е онзи,
 с когото те видях онази вечер.
    Като видя, че ти си с друг,
небето потъмня, сякаш настъпва нощта
.

© Кою Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??