Понякога се страхувам...
тогава сънувам кошмари.
Понякога линчувам себе си...
тогава огън ме пари.
Понякога ледено свежа съм...
тогава гнетя сетива.
Понякога глупаво нежна съм
и като пале пред тебе стоя.
Често от себе си плаша се,
когато без рана кървя.
Често разпитвам за всичко душата си,
когато остана самотно сама.
И честно, умирам от страх,
когато тя ми мълчи...
Тогава посипва ме прах
и ничии не виждам очи.
© Поля Георгиева All rights reserved.
когато без рана кървя.
Често разпитвам за всичко душата си,
когато остана самотно сама."
Познати мисли ,емоции и чувства.Имам такъв стих "Понякога съм много различна".
Поздравления!