Aug 13, 2015, 1:07 AM

Понякога 

  Poetry » Love
457 0 4

Понякога съм нежна като злато.

Понякога съм мека като сняг.

Понякога дълбока като блато,

търсеща спасителния бряг.

 

Понякога съм дива като буря.

Понякога заспивам кат' дете.

Понякога емоцията удря

душата ми с разперени ръце.

 

Понякога аз бягам от съня си,

заплашващ цялата да ме обгърне.

И се спускам по формираните наноси,

молеща реалността да ми я върне.

 

Понякога съм плаха кат' сърна.

Понякога съм смела кат' орел.

Поглеждам тук за миг да зърна

това, което още не си ми отнел.

 

Но аз наивно нищо не заключвам,

оставила разтворени всичките врати.

Ти влез, вземи си и приключвай

със сърцето ми, а после си върви.

© Биби All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • О, колко мило.. Изключително признателна съм! Нека и твоето щастие бъде неотлъчно с теб!
  • Прекрасен, емоционален стих! Пожелавам ти никога нищо да не ти бъде отнемано и да бъдеш щастлива и обичана.
  • Отново благодаря и на двама ви! Трогната съм! ^_^
  • И това е красиво и емоционално!
Random works
: ??:??