Понякога
съм
нежна и добра,
понякога
съм
толкова различна...
Вървя
замислена
в дъжда -
до сълзи тъжна,
патетична.
Понякога
съм
пролетно красива -
ухание
на люляк
и море.
Понякога
дете съм
и съм дива,
пришпорила
пустинни ветрове.
Понякога
съм
влюбена светулка -
танцувам
в твоите очи.
Сега съм
струна на цигулка -
със пръсти
пак ме докосни!
© Валка All rights reserved.