Feb 3, 2023, 8:35 AM

Понякога 

  Poetry » Love
290 1 1

 

 

Понякога боли!

Боли като от изгоряло...

До небето ме боли,

обърнало душата на обратно!

И само думите, уви,

останали са някъде да топлят,

прашинки, лудости, нали,

събираме в душите си самотни.

Понякога в очите ми вали,

в прегръдката на следващата буря,

вали, вали, до лудост ме вали,

от обещанията в очите ти изгубени...

Понякога!

Понякога приличам на сълза,

която си отива с твойто утре...

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??