Aug 21, 2006, 4:13 PM

Понякога.. 

  Poetry
811 0 1
Понякога ми се иска да полегна
и да усетя ударите на Нейното сърце...
Понякога ми се иска да поседна
и да усетя нежната милувка на Нейните ръце...

Понякога ми се иска да поплача
за изгубената Ни любов...
Понякога ми се иска да покрача
из дебрите на сладострастния живот...

Понякога ми се иска да попея,
а нотките да Я обсипват тихичко в нощта...
Понякога ми се иска да си помечтая
без страх, че в мечтите ще остана...

Понякога ми се иска да покажа
красивите картини, изникващи, когато затворя очи...
Понякога ми се иска да узная
дали и Тя вижда ги, когато вечер заспи...

© Атанас Баротов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??