Понякога те чувам, като песен
понесла се над тихата гора.
В листата златни на красива есен
написан стих за твоята душа.
Понякога те виждам, като птица
далече горе в синьото небе.
Една блестяща, мъничка искрица
в очите на щастливото дете.
Понякога те чувствам, като вятър.
Докосване от влюбена жена.
Звезда изгряла сред небесен шатър.
Дъхът невидим на една мечта.
Понякога си моята надежда,
която ме огрява в светлина.
Лъчът в простора ме отвежда,
където липсва земна суета.
... Понякога е вечна любовта.
© Гедеон All rights reserved.
Красиво!