Понякога...
дори когато
се усмихваш скришом.
Понякога,
дори когато
не усещам в себе си
поредния ти удар на сърцето.
Понякога,
дори когато...
но в мислите си пазя
твоята усмивка плаха,
и бързеите на кръвта ти.
И нежността ти...
Понякога,
когато с поглед ме докосваш...
Понякога...
И винаги тогава
разбирам, че ми липсваш...
Много!
© Нели All rights reserved.