Понякога се губим в Пътя Прав,
а във изгубени Пътеки се намираме,
настъпили случайно цъфнал Грях
до Корена на Себе си се спираме...
И чуваме се в тишината на Страха,
когато Съвестта ни се надвиква.
Понякога под камъка на неочаквана Лъжа
намираме най-чаканата Истина...
© Веселка Стойнева All rights reserved.