Jun 25, 2024, 5:36 AM

Понякога се случва и това 

  Poetry » Love
116 0 1

Понякога се случва и това

Не мислех някога , че ще се върнеш

след всичко що за миг унищожи!

Не знаех, че нещата ще обърнеш

и аз ще съм виновен вместо ти!

Кажи: не вярваше ли в любовта ми?

Кажи ми: малко ли ти беше тя?

Бързо! Много бързо ти забрави!

Повярва ли? Кажи ми ти сега!

На всичко бях готов за да си моя!

На всичко бях готов за да си с мен!

Душата ми даряваше с покоя!

И утрото със всеки Божи ден!

За мене бе желание и вяра!

Копнеж! Очакване! Една мечта!

Целувка в сънищата ми желана!

Едно със друго свързани сърца!

Сега е друго! Други сме и ние!

Времето със всеки миг лети!

Миналото трудно ще се скрие,

ще бъде друго утрото! Нали?

24.06.2024 г.

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Понякога се случва....
Random works
: ??:??